Over Hanneke

Mijn ruim twintig jaar ervaring als Human Resources (personeel en organisatie) professioneel bij kleine en grote (internationale) bedrijven zet ik graag in om de wereld het beste van jouzelf te laten zien. Ik weet hoe het is om je kracht te moeten vinden, op te moet boksen tegen vooroordelen, aannames en soms ego’s. Dat gaat best, maar niet als je jezelf kleiner maakt dan je bent. Ik help jou om op te staan en te stralen. Zo heb ik tijdens individuele sessies vele managers begeleid in hun uitdagingen met leidinggeven en collega’s. Mijn kennis, ervaring en successen heb ik samengevoegd met de imago opleiding waarmee ik ook jou graag leer hoe jij je krachtig presenteert. Zo hoef je minder ‘op kracht’ te werken, gaan zaken meer vanzelf en komt er meer naar je toe..

Ik woon en werk vanuit Houten. Een centrale omgeving in Nederland van waaruit ik workshops geef over imago, solliciteren en netwerken. Daarnaast ontvang ik particulieren aan huis voor persoonlijk advies op maat en geef ik ze de aandacht die ze verdienen.

Ik verheug me erop met je kennis te maken, dus maak een afspraak of laat een reactie hieronder achter!

6 Antwoorden op “Over Hanneke”

 1. Een echte aanrader! Een aantal weken geleden heb je een kleurenanalyse bij mij gedaan. Wat een inzicht! Ga ik altijd met een zwart jasje naar kantoor, blijkt dit helemaal mijn kleur niet te zijn! Bedankt voor al je waardevolle en vooral praktische en bruikbare tips. Mijn kledingkast is een stuk overzichtelijker!

 2. Behalve dat Hanneke een lieve, enthousiaste vrouw is die bruist van de energie heeft ze mij ook enorm geholpen. De kleurenanalyse was verhelderend en geeft nieuwe inzichten en de kleurenwaaier die nu in mijn tas meereist is echt superhandig als ik in een winkel sta en twijfel over de kleur die mij staat. Het was een feest om samen met haar te winkelen in mijn eigen kledingkast. Mijn kast is weer overzichtelijk en ik blijk superveel kleding te hebben die tot leuke nieuwe combinaties leiden. Mijn kast (en dus ook mijn hoofd) zijn mooi opgeruimd en ik kijk weer met nieuwe ideeën naar mijn garderobe. Een aanrader voor iedereen! Dankjewel Hanneke!

 3. Ik heb een kleurenanalyse bij Hanneke gehad. Het was superleuk en er ging een wereld voor mij open! In een gezellige ontspannen sfeer bepaalde Hanneke aan de hand van de kleur van mijn huid, mijn haar en mijn ogen welk type ik ben. Zij liet mij ervaren welke kleuren bij mij passen.
  Daarna kreeg ik make up advies en mocht mezelf opmaken. Tot slot keek ik in de spiegel en zag een mooie vrouw!

 4. Monique Bosscher

  Hoi Hanneke,
  Dank je wel voor je uitgebreide advies ten aanzien van de best passende kleuren en stijl voor mij. Sindsdien krijg ik meer complimenten over mijn stijl en kleding. Weliswaar is mijn kledingkast nog niet helemaal in mijn kleurenpallet, en bij mijn nieuwe aankopen is de kleurenwaaier altijd mijn leidraad.

  Lieve groet, Monique